Έλα κι εσύ στην παράσταση της Πλαστικούρας

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 θα παιχτεί στο Αστόρια η παράσταση "Η περιπέτεια της Πλαστικούρας". Σε αυτή την παράσταση καλούμε παιδιά 5 έως 15 ετών για να συμπράξουμε πάνω στη σκηνή. 

Στιγμιότυπο από αντίστοιχη δράση που έγινε το 2019

Μπορείτε να συμμετάσχετε με δύο τρόπους:

1: Να φτιάξετε το δικό σας κοστούμι από μεταχειρισμένα πλαστικά αντικείμενα και να πάρετε μέρος στην επίδειξη μόδας που θα πραγματοποιηθεί ενταγμένη μέσα στην ιστορία της θεατρικής παράστασης. Όσοι πάρουν μέρος σε αυτή τη δράση θα χρειαστεί να κάνουν τρεις πρόβες για να προετοιμαστούν: 14/2 και 21/2 στις 5 στις Μινιατούρες και 22/2 στις 6 στο Αστόρια. Στη δεύτερη και στην τρίτη πρόβα θα έρθουν φορώντας το κοστούμι τους. Στις 23/2, την ημέρα της παράστασης θα πρέπει να είστε στο Αστόρια στις 5. Θα είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε μια φορεσιά από ανακυκλωμένα υλικά και να την παρουσιάσετε στη σκηνή του Αστόρια. 

2. Να συμμετάσχετε πιο ενεργά στην παράσταση μαθαίνοντας δύο χορογραφίες και κάποια λόγια που θα ενταχθούν επίσης στην παράσταση. Αφορά παιδιά άνω των 8 ετών. Για αυτό θα χρειαστεί να κάνετε πρόβες τις εξής ημερομηνίες: 10, 13, 14, 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου. Οι πρόβες θα γίνουν στο Ι.Κ.Δ.ΑΠ. Μινιατούρες στη Μίνωος 105  ώρα 5 με 6:30 το απόγευμα, 22/2 η πρόβα θα γίνει στο Αστόρια στις 6. Στις 23/2, την ημέρα της παράστασης θα πρέπει να είστε στο Αστόρια στις 5. Έχετε τη δυνατότητα να απουσιάσετε αν χρειαστεί σε κάποια πρόβα εκτός από τις δύο τελευταίες. Επίσης, θα πρέπει να δημιουργήσετε δύο κοστούμια από πλαστικό, ένα από μαύρη σακούλα κι ένα ελεύθερου θέματος. 

Τα παιδιά και των δύο ομάδων μπορούν προαιρετικά να συμμετάσχουν στην εκπομπή "Καλό μεσημέρι" στο Kriti TV την Πέμπτη 22/1 στις 16:15. Εκεί θα παρουσιάσουν τα κοστούμια τους και θα μιλήσουν για τη συμμετοχή τους στη δράση και στην παράσταση.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά και τις οικογένειές τους σχετικά με τη μείωση των απορριμμάτων. Επίσης, είναι σημαντικό για εμάς να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να εκφραστούν καλλιτεχνικά και να συμμετάσχουν σε μια επαγγελματική παράσταση. 

Όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πάρουν οικολογικά δώρα καθώς και μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση. 

Δηλώστε συμμετοχή έως τις 9/02 συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Με εκτίμηση

Η ομάδα θεάτρου "Σιντορέ και Ντορεμί"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δύο εκδηλώσεις για την... Πλαστικούρα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη μείωση των απορριμμάτων